Molnár János-barlang


The dive of the future

Üdvözlünk a Molnár János-barlangban működő búvárbázis hivatalos honlapján! Budapest több izgalmas merülési lehetőséget kínál, és célunk az volt, hogy jól felszerelt, szervezetten működő bázist építsünk ki a Molnárban. Ám nem csak magas színvonalú szolgáltatások, kifogástalan körülmények várják azokat, akik ebben az egyedülálló szépségű víz alatti barlangrendszerben szeretnének merülni. Segítünk abban, hogy technikai búvárrá válj, illetve hogy a Molnár János-barlang mellett a Kőbányai Pincerendszerben is merülhess. Ha minőségi felszerelést szeretnél, vagy egyszerűen csak belekóstolnál ebbe a különleges világba, keress bennünket!

Oldalainkon igyekeztünk minden fontos információt elérhetővé tenni, ami szükséges a tájékozódáshoz.

Új kihívás

Minden búvárt szeretettel látunk a Molnárban! Ha rendelkezel merülésii rutinnal, és érdeklődsz a „sötét oldal” iránt, keress meg minket bátran. Nálunk biztonságos körülmények között ismerkedhetsz meg ezzel a világgal.

A barlang

A Molnár János-barlang kutatásának története a 19. század közepétől, a névadó Molnár János szerepe, az első feltáró merülések, az új szakasz felfedezése és a napjainkban zajló munka.

Merülés

Amit a Molnár János-barlangban végrehajtott merülésekről és a Kőbányai Pincerendszerről tudni érdemes. Árak, feltételek és jelentkezés.

Oktatás

Válassz minket, ha érdekel a technikai búvárkodás! Izgalmas, új világ nyílhat meg számodra, és mi segítünk mindenben, hogy barlangban, kevert gázzal, újralégzővel búvárkodhass biztonsággal.

Felszerelés

Minden, ami a technikai búvárkodáshoz kell, a legjobb minőségben. Kiemelt termékünk a Shearwater búvárkomputer-család, de az apróságoktól az X-CCR újralégző beszerzéséig minden minden tudunk segíteni.

Élmények

Keress minket a közösségi oldalakon is, ahol a nálunk járt búvárok képeit, videót osztjuk meg. Tarts velünk, hogy te is hasonló kalandokat élhess át!