Vásárlási tájékoztató

Webáruház üzemeltetője

Szolgáltató neve:         Hosszú és Halmos Kft

Szolgáltató email címe:

Szolgáltató telefonszáma:         +36 70 389 8939

Szolgáltató címe:          8000 Székesfehérvár, Halom u.4.

Illetékes, v. bejegyző cégbíróság megnevezése:        Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága

Cégjegyzék száma:     07-09-019221

Adószám:        22976756-2-07

Bankszámla szám:       11736006-21464362-00000000

Engedélyező hatóság megnevezése: 

Engedélyező hatóság elérhetősége:   

Engedély száma:        

Böngészés a webáruházban

A webáruházban történő böngészése, a termékek megtekintése nem kötött előzetes regisztrációhoz.

A webáruházban a termékek több kategóriába rendezve tallózhatóak.

A webáruházban feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák.

Webáruházunk működését az elektronikus kereskedelmi törvény (2001.évi CVIII.törvény) szabályozásának megfelelően mutatjuk be az alábbiakban.

Vásárlás

A vásárláshoz  nem szükséges regisztrálni a webáruházba. A kiválasztott termék kosárba helyezése után ellenőrizhető a kosár tartalma. Amennyiben a kosár tartalmát változtatni kíván, lehetősége van a termékek törlésére, a mennyiségük növelésére vagy csökkentésére. A Tovább a pénztárhoz gombbal érhető el a fizetési oldal. Itt kell megadni a rendelés teljesítéséhez szükséges számlázási adatokat, a nevet, esetlegesen cégnevet, címet, elérhetőséget.

Két fizetési lehetőség közül választhat. Amennyiben banki átutalással kíván fizetni, a számla megküldése után a megadott bankszámla számra való utalással teljesíthető a számla.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el.

A teljesítés után a vásárló tájékoztató üzenetet kap, amiben megtalálható a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges egyedi kód. Az oldal üzemeltetője által szervezett túrákon való részvételhez ezen kód megadása szükséges.

Távszerződés

A szerződés tárgya a mjcave.hu webáruházban található összes termékek, illetve utalvány. A termékekre és utalványokra vonatkozó információkat a termék oldalán ismerheti meg. A webáruházban található termékek adatai a megrendelés időpontjában érvényesek. Újabb ugyanazon termékre vonatkozó, de későbbi időpontban történő megrendelés esetén, az adatok változhatnak. A webáruházban található ajánlatok az adott időpontban hatályosak.

A megrendelőlap kitöltésével, elküldésével és annak a „Hosszú és Halmos Kft.” e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a „Hosszú és Halmos Kft.” =8000 Székesfehérvár, Halom u.4., Telefon: +36 70 389 8939, E-mail: , Cégjegyzékszám: 07-09-019221, Adószám: 22976756-2-07) mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

Ha a Vevő személyes átvételt jelöl meg a vásárlás során, Szolgáltató köteles az általa biztosított üzlethelyiségben a termékeket Vevőnek átadni.

Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szolgáltató köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében, ez esetben a távszerződés Felek között nem jön létre.

Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt termékeket átvenni, a Szolgáltató által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat Szolgáltató részére az általa kiválasztott módon megfizetni.

Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

A web áruház használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat a „Hosszú és Halmos Kft.” nem iktatja.

A megrendeléshez regisztráció nem szükséges.

Az alábbi módozatokat választhatja megrendelése során:

Szállítási módok:

A webáruházban vásárlható utalványok letölthetőek, de csak a kapott egyedi kód bemutatásával vehetők igénybe. Szintén ez vonatkozik a vásárolt szolgáltatásokra (merülés, felszerelésbérlés). A termékek átvétele csak személyesen lehetséges.

A fizetési módot a megrendelés során a rendelés összesítő oldalon választhatja ki, A személyes átvételnél illetve az utalvány letöltésnél sem terheli szállítási költség a vásárlót.

Reklamáció

Panaszügyintézés helye (1997.évi CLV törvény rendelkezései alapján):

telefonon: +36 70 389 8939

személyesen szóban, itt: 8000 Székesfehérvár, Halom u.4.

vagy e-mailben:

Elállás

A fogyasztókra vonatkozó jogokat a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet szabályozza, összefoglalva:

A fogyasztót elállási jog illeti meg. Az elállási jog a termék átvételét követően, vagy szolgáltatás esetén a szerződéskötést követően 8 munkanapon (vagy 14 naptári napon) belül gyakorolható. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül szolgáltató részére. A vásárló az esetben állhat el a vásárlástól anyagi következmények nélkül, ha a terméket eredeti állapotban vissza tudja szolgáltatni. Amennyiben a termékben kár keletkezett azt köteles Vevő a Szolgáltató részére megtéríteni. Az áru ellenértékét és a megrendeléssel kapcsolatos költségeket a „Hosszú és Halmos Kft.” köteles 30 napon belül visszaszolgáltatni, a termék visszaszállításnak a költségét a vevő köteles ez esetben állni.

Az elállás történhet:

telefonon: +36 70 389 8939

személyesen szóban, itt: 8000 Székesfehérvár, Halom u.4.

vagy e-mailben:

Kellemes vásárlást kívánunk webáruházunkban!